FROKOST BUFFET

logo o golf.png

 Frokost Buffet 1

Marineret sild med karrysalat

Kryddersild med løg og kapers

Halve æg og rejer med hjemmerørt mayonnaise

Fiskefilet med hjemmerørt remoulade og citron

Roastbeef med friskhøvlet peberrod og stegte løgringe

Lune frikadeller med rødkål

2 slags ost med kiks og druer hertil serveres friskbagt brød, smør og fedt

 

Pr. person kr. 189.-

 

 

Frokost Buffet 2

Stegte sild med dijonsennep i sursød lage

Marinerede sild med karrycreme og rå løg

Halve æg, hummerhaler og dildmayonnaise

Rødspættefilet med remoulade og citron

Varmrøget laks med æblepeberrod og grønne asparges

Skiver af oksefilet med pickles

Leverpostej med stegte champignon & bacon

Frikadeller med kold kartoffelsalat

Tarteletter med høns i asparges

BBQ spareribs med coleslaw

Sprængt ribbensteg med rødkål

3 gode oste med syltede blommer og oliven

Serveres med friskbagt brød hertil smør og fedt

 

Pr. person kr. 239.-

 

 

Frokost Buffet 3

Hjemmelavet karrysild med æbler, rødløg og kapersfrugter

Rugmelsstegte sild med dijonsennep og syltet havtorn

Stegt rødspættefilet, kapersremoulade og rejer

Dildgravet laks med asparges og dildsauce

Hjemmelavet hønsesalat i butterdejspostej med tørsaltet bacon

Rosa stegt kalveculotte med blødeløg

Lun kalveleverpostej med drueagurker, bacon og svampe

Grillet oksemørbrad svampe a la creme / Flæskesteg med rødkål

Ostebord med danske og udenlandske oste samt frugt og grønt

Hjemmebagt tærte med sæsonfrugt og vaniljecreme

Serveres med friskbagt brød, smør og fedt

 

Pr. person kr. 285.-

©  Odense Golfklub Restaurant - Hestehaven 200 - 5220 Odense Sø - Tlf. 6595 9333 - Mail. restaurant@odense-golf.dk