Konfirmationsmenu 2019
Forretter (valgfri)
Laksemousse med tigerrejer anrettet på spæd salat, hertil friske asparges, hertil friskbagt brød
Tapas tallerken med spansk røget skinke, tunsalat med grønt, chilistegte kæmpe rejer, aioli og oliven, hertil friskbagt brød
Mini burrito med strimler af krydder stegt oksekød gratineret med ost serveret på salsa sauce, hertil guacamole.
Stegeretter (valgfri)
Helstegt okse striplon serveres med ovnbagt kartoffeltårn, mild flødepebersauce, bagt grøntsags tærte samt årstidens mixet salat med dressing
Helstegt krydderfyldt svinemørbrad i baconsvøb serveres med cremet svampesauce, ovnbagte petit kartofler, marineret kål salat samt årstidens mixet salat.
(buffet) merpris kr. 30.- pr. person
Spansk kylling paella, helstegt rosa oksefilet, kalve culotte, flødebagte kartofler, bacon stegte ovnkartofler, tzatziki, rå marineret tomat salat, årstidens mixet salat med dressing og sauce efter eget valg.
Desserter (valgfri)
Citron tærte med marengs hertil vaniljeskum og friskebær.
Hjemmelavet is med hindbær og hvid chokolade hertil mørk chokoladekage.
Hyldeblomst fromage anrettet på makronbund med rabarber hertil kandiserede nødder og chokolade.
3-retters menu kr. 335.- (børn u/12 år ½ pris)
Totalarrangement
velkomst, 3-retters menu, øl, sodavand, husets rød, hvid og dessertvin, kaffe/the, petit four. 6 timers arrangement.
pr. person kr. 585.- (børn u/12 år ½ pris)
tillæg buffet kr. 30.- pr. person
Natmad og 1 times ekstra vin/bar arrangement kr. 120.- pr. person
© Odense Golfklub Restaurant - Hestehaven 200 - 5220 Odense Sø - Tlf. 6595 9333 - Mail.