Fest og Aften Menu min. 15 personer

logo o golf.png

Forretter:                                                                                                                                       Pris

Ingefær marineret stegt laksefilet anrettet med spæd salat og urtedressing                                                64.-

 

Risotto med trøffel, svampe og parmesan toppet med lakserogn                                                                  72.-

 

Bagt torskefilet i savojkål anrettet med mild sennepscreme og marineret fennikel                                     72.-

 

Røget okseinderlår med trøffelolie, ruccola og frisk mozzarella                                                                     88.-

 

Spansk sortfodsskinke med kantalup melon, timian/oliven brød                                                                   92.-

 

Go´ gammeldags rejecocktail med asparges og kaviar.                                                                                  65.-

 

Champagnedampet rødtungefilet med bulgur og ærtecreme.                                                                        82.-

 

Laks bagt med pinjesmør og citron, serveret på plukket salat med krebse haler og kørveldressing                                                                                                                                                                                                                                   66.-

 

Røget laks serveret med rygeostcreme, karse, salat, syltede æbler og rødbeder                                        66.-

Der serveres friskbagt brød og smør til alle forretter

 

 

Stegeretter:

Langtidsbraseret kalvebryst med kartoffel lasagne, syrliggrønt og portvins sauce                                   142,-                                                                                                                                                                                                                   

Helstegt oksefilet med gyros kartofler, rødvinssauce og årstidens friske grøntsager                               168,-                                                                                                                                                                                                                         

Helstegt kalvefilet med calvadossauce og ristede æblefileter med bacontern og friske grøntsager        168,-                                                                                                                                                                                                                            

 

Helstegt dyrefilet med svampe glace, nøddekartofler og friske grøntsager                                                 205.-

 

Butterdejsindbagt kalvemørbrad med kartoffelgratin, sherrysky og Årstidens tilbehør                             191,-                                                                                                                                                                                                                        

Helstegt lammekølle med rabarberkompot, agurkesalat, rosmarinsky og   kartoffelkroketter                   159,-                                                                                                                                                                                                    

Gammeldags oksetyksteg med glaserede løg, bønner, sødt, surt og waldorff salat                                   144,-                                                                                                                                                                                                                                               

Helstegt oksemørbrad med kantarelsauce og basilikum samt årstidens tilbehør                                        172,-                                                                                                                                                                                                                                              

Oksemørbrad i svøb serveret med råstegte petitkartofler med groft salt, feldsalat med syltede rødløg,

bagte tomater og seranon stegte bønner                                                                                                          192.-

 

Letrøget farseret unghane bryst fyldt med svampe og nødder, serveret med  parmastegte bønner,

rødvinsløg og pesto stegte petitkartofler.                                                                                                          148.-

 

Natmad:

Frikadeller med kold kartoffelsalat                                                                        69.-

Hot gullaschsuppe med oksekød og kartofler                                                     52.-

(Madpakken) rullepølse, spegepølse og lun leverpostej

med brød og smør                                                                                                   69.-

Desserter:

 

Champagnepocheret pære med nøddekiks og softice.                                                                                    66.-

 

Hvid chokolademousse med chokolade knas og hindbær kompot.                                                               72.-

 

Isbombe med 2 slags valgfri is og hjemmelavet marengs kys.                                                                       68.-

 

Italiensk tiranisu med amaretto marinerede frugter.                                                                                         64.-

 

Rubinstein ér med fyldt chokolade profitrolles.                                                                                                62.-

 

Lakridsmousse m. hindbærsorbet og bagt hvid chokolade.                                                                           69.-

 

Creme Brulé med sprød sukker top og brombær sauce.                                                                                 59.-

 

Belgiske vaffel med softice og varm chokoladesauce.                                                                                    71.-

 

 

Fest pakke 1

Velkomstdrink

Øl/sodavand/vin under middagen

Isvand på bordene, Øl-/sodavand-/vinbar i 3 timer efter middagen

Kaffe/the med sødt Natmad (suppe eller sandwich)                                           Pris pr. pers. 365.-

 

 

Fest pakke 2

Velkomstdrink

Øl/sodavand/vin under middagen

Isvand på bordene, Kaffe/the med sødt                                                                Pris pr. pers. 225.-

 

 

Fest pakke 3

Øl-/sodavand-/vinbar i 3 timer efter middagen                                                     Pris pr. pers. 105.-

 

 

 

 

Drikkevarer:

 Alm flaske øl 33 cl                                                                             26.-

Fl Sodavand 25 cl                                                                               20.-              

Bitter 2 cl                                                                                             23.-

Alm spiritus 2 cl                                                                                 28.-

Cognac 2 cl                                                                                         40.-

Velkomstdrink pr. glas                                                                       39.-

Portvin/dessert vin pr glas                                                                40.-

Husets rødvin eller hvidvin 1/1 flaske                                            205.-

©  Odense Golfklub Restaurant - Hestehaven 200 - 5220 Odense Sø - Tlf. 6595 9333 - Mail. restaurant@odense-golf.dk